Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
PORSCHE
M5

Az új ŠKODA Fabia

új, modern dizájn egy új autóhoz

Részletek

Készlet akció

Akciós modellek csak a készlet erejéig!

Részletek

Megújult ŠKODA Yeti.

Lesz mit mesélni.

Részletek

ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

Partner a felfedezésben.

Részletek

Új ŠKODA Rapid Spaceback

A tér új értelmet nyer

Részletek

Veszprém Rally a hétvégén!

2014/07/16
A hétvégén kerül megrendezésre a Magyar Országos Rallye Bajnokság idei évadának következő futama, ahol előre láthatólag az évad legmelegebb versenynapjaira készülhetünk.
tovább

A ŠKODA új 2014-es kerékpár-kollekciója

2014/07/16
A ŠKODA modelloffenzívája a márka kerékpárprogramjában is folytatódik. A ŠKODA új kerékpár-kollekciója tizenegyről immár tizennégy tagúra bővült, s a gyermekkerékpároktól a
tovább

A ŠKODA tizenegyedik alkalommal a Tour de France szponzora

2014/07/16
Idén már tizenegyedik alkalommal támogatja a ŠKODA AUTO szponzorként és hivatalos járműveket biztosító partnerként a Tour de France-t.
tovább

Škoda modellek most 2,5%-os THM-el!

2014/06/30
Érdemes benéznie hozzánk, segítünk, hogy Öné legyen álmai autója! A Porsche M5 ŠKODA-értékesítése, együttműködésben a Porsche Bankkal, olyan finanszírozási lehetőséget kínál Önnek, amivel most megvalósíthatja terveit!
tovább

Egy telephely, számtalan lehetőség

2014/06/30
A Porsche M5 telephely, a Porsche Inter Auto csoport elveihez hűen, a „minden az autó körül" filozófia jegyében kezdte meg működését, és tevékenységét azóta is ennek megfelelően végzi.
tovább