Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
PORSCHE
M5

Megújult ŠKODA Yeti.

Lesz mit mesélni.

Részletek

ŠKODA újdonságok a Genfi Autószalonon

Részletek

Új ŠKODA Rapid Spaceback

A tér új értelmet nyer

Részletek

FABIA ÉS ROOMSTER MODELLEK ÚJ DRIVE CSOMAGGAL

Részletek

Új ŠKODA Rapid Spaceback - A TÉR ÚJ ÉRTELMET NYER

2014/04/09
Hallott róla, de még nem látta? Esetleg látta már, de nem volt alkalma kipróbálni? Akkor most érdemes bejönnie hozzánk, a Porsche M5 ŠKODA-szalonjába, ahol minderre alkalma nyílik.
tovább

The Emotions of Škoda

2014/03/05
› A genfi kiállítás fénypontja: ŠKODA VisionC tanulmány - egy feltörekvő márka› Új ŠKODA Octavia Scout: családi és szabadidős kalandor› Folytatódik a CNG-offenzíva:
tovább

Az új Skoda Octavia Scout - kalandra termett családi és szabadidő-autó

2014/03/05
› Világpremier 2014 márciusában a Genfi Autószalonon › Erőteljes terepes külső és innovatív összkerékhajtás a Haldex-5 tengelykapcsolóval › „Kemény legény" utcán
tovább

A Skoda Lappi/Ferm kettőse nyerte a Lettország Ralit

2014/03/05
› Fölényes győzelmet ünnepelhetett Esapekka Lappi és Janne Ferm a Lettország Ralin › A Sepp Wiegand/Frank Christian duó az ötödik helyen
tovább

Közeledik a tavasz a Porsche M5 ŠKODA-nál!

2014/02/26
A télbúcsúztató napsugarakkal együtt megérkezett márkakereskedésünk új autókészlete is. Széles kínálatú modellpalettával, bőséges színválasztékkal és különféle motorokkal szerelt autókkal várjuk a hozzánk betérőket.
tovább

Veterán Skoda-különlegességek a Retromobile kiállításon

2014/02/07
› Négy, a restaurálás más és más fázisában álló autójával érkezik Párizsba a ŠKODA › A 90 esztendős L&K 210-től a teljesen restaurált ŠKODA Superbig › Az egyedülálló ŠKODA 935 áramvonalas modell kiállítási premierje › Ritka és kedves:
tovább

Skoda VisionC dizájn-tanulmány - A feltörő márka

2014/02/07
› Evolúció: ŠKODA VisionC dizájntanulmány - a ŠKODA formai nyelvezetének új fejlesztési lépcsője › Kifejező, dinamikus és intenzív érzelmeket ébresztő formavilág › Koncepció:
tovább

Új év, új kezdet, új autó...

2014/01/15
Mozgalmas évet zárt a ŠKODA 2013-ban. Számos újdonsággal állt elő a cseh autógyártó, és bár az idén nem lesz részünk ennyi meglepetésben, azért 2014-ben sem fognak unatkozni a márka kedvelői.
tovább