Újdonság a ŠKODA-ról
2017.09.27.

Már cég sem kell a céges autóhoz

Míg Magyarországon még nagyon erős a birtoklási ösztön – legyen szó ingatlanról vagy autóról – Nyugat-Európában sokkal inkább jellemző egyfajta nagyobb mobilitás. Az emberek nem szeretnének hosszú távra elköteleződni.
Skoda

A ŠKODA Gondoskodás Program ezt a gondolkodást igyekszik meghonosítani és elterjeszteni hazánkban is. Segítségével fix, előre tervezhető havidíjért cserébe akár 0% önrésszel új autóhoz juthat a szerződő, amit 3 vagy 4 év elteltével ismét egy újabbra cserélhet.

„A konstrukció nagy előnye, hogy számos olyan extra szolgáltatást tartalmaz, amit eddig csak a cégautóval közlekedők élvezhettek. A bérbeadó gondoskodik a kötelező szervizekről, a téli-nyári gumik cseréjéről, sőt az abroncsok tárolásáról is. Emellett a kötelező biztosítás, a casco, a balesetbiztosítás és a forgalomba helyezés költsége is része a bérleti díjnak. A bérlőnek a tankoláson kívül gyakorlatilag nem kell mással foglalkoznia. Egy hosszú lízingszerződés éveken át tartó elköteleződést jelent, a közben felmerülő extra költségekkel pedig nehéz tervezni. A futamidő lejártával az autó tulajdonjoga ugyan a vevőre száll, de a maradványérték már korántsem biztos, hogy elég magas lesz. Elképzelhető, hogy a tulajdonos veszteséggel tud csak megszabadulni használt gépjárművétől, a fennmaradó összeget pedig rögtön el is költheti következő autója önrészére” – fejtette ki Bódi László, a Porsche M5 telephely ŠKODA-márkakereskedésének értékesítési vezetője.

A program kialakításakor kiemelt figyelmet szenteltek arra is, hogy az autóválaszték a lehető legszélesebb legyen. A családi igényekre szabott járművek éppúgy elérhetők, mint a reprezentatív vagy a munkához használt autók. A ŠKODA-modellek közül a Rapid, az Octavia, a Superb és a Fabia szerepel a kínálatban.

A konstrukció egyébként nem új, tavaly ősszel került bevezetésre, és azóta is töretlen sikernek örvend. Sőt, idén új modellek is bekerültek a kínálatba.

A legvonzóbb ajánlatot kétségkívül a márka bestsellere a ŠKODA Octavia testesíti meg, mely már havi bruttó 97 672 forinttól elérhető.

Ez a népszerű, 115 lóerős családi modell idén új dizájnt kapott, emellett gazdagabb kommunikációs és biztonsági felszereltségekkel is el lett látva. Alapfelszereltségként tartalmazza a 16"-os könnyűfém keréktárcsákat, valamint tempomatot, elektromos első és hátsó ablakemelőket, Maxi-Dot fedélzeti komputert, hátsó parkolóradart, multifunkciós bőrkormányt, Bluetooth-telefonkihangosítót, érintőképernyős Swing rádiót és Climatronic klímaberendezést.

A ŠKODA Gondoskodás Programról szóló bővebb információk, illetve konkrét ajánlatok megtalálhatóak a gondoskodas.skoda.hu oldalon, Budapesten pedig a Porsche M5 telephely ŠKODA-márkakereskedésétől kérhetők, a +36 1 421 8220-as telefonszámon vagy a skoda@porschem5.hu e-mail-címen.

Bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal ŠKODA-értékesítő kollégáinkhoz a feltüntetett elérhetőségek bármelyikén:

Márton Katalin
ŠKODA-értékesítő
+36 1 421 8224
kmarton@porschem5.hu

Szabó Ödön
ŠKODA-értékesítő
+36 1 421 8225
oszabo@porschem5.hu

Bertalan László
ŠKODA-értékesítő
+36 1 421 8223
lbertalan@porschem5.hu