• Ünnepi Nyitvatartás Változás
    Aktuális 2024.03.14.

    Ünnepi Nyitvatartás

    Tisztelt Ügyfeleink! Kereskedésünk nyitvatartása az alábbi módon változik.

  • zárvatartás
    Aktuális 2024.02.21.

    NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS MÁRCIUSBAN

    Tisztelt Ügyfeleink! Márciusban az alábbi szombati napokon szalonjaink zárva lesznek.

  • elektromos cover
    Aktuális 2024.02.20.

    Elektromos autók a Porsche Inter Auto-tól, akár 4 millió forint állami támogatással!

    Az állami támogatás* segítségével most még kedvezőbb áron juthatnak új elektromos Volkswagen, Audi, Škoda, CUPRA és Volkswagen Haszonjárművek modellekhez a vállalkozások, melyek most akár 4 millió forint támogatással is megvásárolhatók.

  • 30
    Aktuális 2024.01.16.

    A Porsche Inter Auto Hungaria Kft jubileumi nyereményjátéka a Volkswagen Golf GTI Clubsportért lezárult, a nyertest pedig január 15-én közjegyző jelenlétében kisorsoltuk.

    Gratulálunk Virág J. Péternek, aki boldog tulajdonosa lesz ennek a gyönyörű autónak.

  • VW
    Aktuális 2024.01.11.

    Az év pickupja – „Triplázott” az Amarok

    Lyon/Hannover/Budapest, 2024. január 10. – Ismét az Amarok! Különleges kitüntetést adtak át a lyoni Solutrans 2023 logisztikai és szállítási szakkiállításon, a „Nemzetközi Pickup Díjat” („International Pick-up Award”; IPUA) ugyanis csak két-három évente ítélik oda, a Volkswagen Haszonjárművek új Amarok sorozata pedig – újra – győzedelmeskedett. A Volkswagen Haszonjárművek pickup-családja 2011 (a 2012-es és 2013-as évre) és 2017 (a 2018-as és 2019-es évre) után harmadszor részesült ebben az elismerésben, ezúttal együttműködő partnerével, a Forddal, illetve annak Ranger modelljével osztozik az első helyen.

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2023.12.13.

    Extra biztonság: kiszállás-figyelmeztető rendszer a Volkswagentől

    Wolfsburg/Budapest, 2023. december 7. – A Volkswagen Kiszállás-figyelmeztetés (Exit Warning) rendszerének legújabb generációja különösen a belvárosok sűrű forgalmában segítheti hatékonyan a kiszállások során adódó veszélyhelyzetek megelőzését. Ez az asszisztensrendszer az álló Volkswagenhez hátulról közelítő közlekedőkre figyelmezteti a vezetőt és utasait, és működési határain belül például a gyakran a közlekedés legsérülékenyebb résztvevői közé tartozó kerékpárosokat is felismeri. A Kiszállás-figyelmeztetés a vezető- és az utasoldali első ajtó mellett a hátsó ajtókat is biztosítja. A rendszer az új ID.7, valamint az új Passat és az új Tiguan alapfelszereltségének része, míg a Golf, az ID.4 és az ID.5 számára a megfelelő műszaki specifikációban extrafelszerelésként áll rendelkezésre.

  • Skoda
    Újdonság a Škodától 2023.12.11.

    Megkezdte az új Superb sorozatgyártását Pozsonyban a Škoda AUTO

    Mladá Boleslav/Pozsony/Budapest, 2023. december 11. – Négy héttel az új Škoda Superb Prága-környéki világpremierjét követően a Volkswagen márka pozsonyi üzemében megkezdődött a negyedik „modern” modellgeneráció sorozatgyártása. A Kvasinyból stratégiai okokból áthelyezett termeléssel az ott felszabaduló kapacitás további Octavia modellek gyártására fordítható. A Superb már első „modernkori”, 2001-es bemutatkozása óta a Škoda modellpalettájának belsőégésű motoros (ICE) kínálatának zászlóshajója.

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2023.11.29.

    Minden eddiginél jobb a legkisebb Volkswagen-SUV Már rendelhető az új T-Cross

    Wolfsburg/Budapest, 2023. november 28. – Megkezdte megjelenésében és technikájában egyaránt továbbfejlesztett T-Cross sorozata előzetes értékesítését a Volkswagen. Az SUV-modell markáns külső dizájnja még karakteresebbé vált, de újak a szériafelszereltségét bővítő, LED-technikájú fényszórói és hátsó lámpái is, belterét pedig még színvonalasabb minőségű felületek jellemezte új műszerfal és új infotainment-generáció jellemzi. Az új T-Cross pedig már Magyarországon is rendelhető!

  • VW
    Akció 2023.11.22.

    10% BLACK WEEK SALE

    BLACK WEEK akció keretein belül cégünk 10% kedvezményt biztosít a megjelölt modellekre.

  • VW
    Aktuális 2023.11.24.

    Elektromos Volkswagenek a pápai flottában!

    Wolfsburg/Braunschweig/Vatikánváros/Budapest, 2023. november 24. - A Volkswagen támogatja a Vatikáni Államot a hosszú távon fenntartható mobilitásra zajló átállása során. 2024 elején a vállalat közel negyven tisztán elektromos modellt szállít ID.-családjából, az ID.3-tól az ID.4-en át, egészen az ID.5-ig. A járművek a Vatikán dekarbonizációs stratégiájának képezik részét, amely 2030-ra a járműflotta klímasemlegessé alakítását irányozza elő. Imelda Labbé, a Volkswagen igazgatótanácsának az értékesítés, a marketing és az aftersales területeiért felelős tagja, valamint Dr. Christian Dahlheim, a Volkswagen Financial Services AG igazgatótanácsának elnöke két ID.3 Pro Performance formájában személyesen adta át a Vatikánnak az első elektromos gépkocsikat.

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2023.10.25.

    Frissül a VW zászlóshajója: csúcsszínvonalú minőséggel és műszaki tartalommal mutatkozik be az új Touareg

    A Touareg a nagy szabadidő-autók kategóriájának polihisztora – az utazóautó, a vontatójármű és a terepjáró tökéletes egyvelege. A Volkswagen most műszakilag és megjelenésében is számos ponton továbbfejlesztette e prémiummodelljét. A Volkswagen típusai közül elsőként az új Touareg kapta meg az interaktív IQ.LIGHT HD – Matrix fényszórót. A HD a High Definition, azaz „nagyfelbontású” rövidítése – az új világításrendszer több mint 38 000 multipixeles LED-et használ. Hátul az új, LED-es lámpatestekről ismerhető fel a fiatalítás, az ezek, illetve a Volkswagen embléma között húzódó vízszintes LED-es sáv is vörösen világít. Új tetőterhelés-érzékelő és továbbfejlesztett futóművek növelik a tartományt a legnagyobb kényelem és a maximális teljesítmény között. A kiváló minőségű belsőtér is még kifinomultabb, mint eddig. A Touareg újra elérhető erős, turbófeltöltős benzin- és dízelmotorokkal, valamint két, külső forrásról tölthető hibrid hajtással. A kínálat csúcsa: a Touareg R eHybrid 340 kW (462 LE) teljesítménnyel. A Volkswagen R által fejlesztett kivételes szabadidő-autó rövidebb utakra tisztán elektromos hajtással is használható.

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2023.10.20.

    A Volkswagen Locarnóban bemutatta ID.X Performance show-modelljét

    Wolfsburg/Budapest, 2023. október 20. – A Lago Maggiore svájci oldalán, Locarnóban mutatta be a Volkswagen szeptember 8. és 9. között, a felső-középkategória tisztán elektromos sportlimuzinjáról alkotott vízióját. Az ID.X Performance show-modell erőteljes összkerékhajtásával, Performance-karakterű futóműhangolásával és kifejező megjelenésével kelt mély benyomást.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.