Online szervizidőpont-kérés

Időpontfoglalás az összes szabad szervizidőponthoz.

Időpont foglalási rendszerünk a szabad szervizidőpontokhoz.

Időpont foglalási rendszerünkkel optimálisan hozzáfér az összes szabad szervizidőponthoz.

Online foglalás

Szolgáltatásaink

Gumikereskedés

Gumikereskedés

Márkakereskedésünkben számos gumimárka közül választhatja ki az Ön gépkocsijához leginkább megfelelőt. Téli- ill. nyárigumi cseréjét szervizünkben problémamentesen megoldjuk. A 4218-281 v. 286-os bolti telefonszámunkon szívesen vesszük érdeklődését.
Bérautó

Bérautó

A javítás ideje alatt sem kell gyalog járnia, hiszen a Porsche M5-nél 15% kedvezménnyel autóbérleti lehetőséget biztosítunk Önnek.
Gyereksarok

Gyereksarok

Bemutatótermünkben rajzolási és egyéb játék lehetőségekkel várjuk a várakozó ügyfelek gyermekeit!
Kávézó

Kávézó

Márkakereskedésünkben minden szalonban egy kávézó sarok várja Önöket, ahol kellemes környezetben ráhangolódhatnak a nagyszabású és fontos döntésekre, amiket egy autóvásárlás jelent.
Hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás

Előzetes jelzése alapján a javítás ideje alatt csereautót biztosítunk,"Hozom-viszem" szolgáltatásunk keretében autóját be illetve vissza szállítjuk kedvezményes díjtétellel, Önnek autót hívunk, és elszállítjuk a kívánt címre, illetve - kedvezménnyel - bérautót tudunk biztosítani.
Gépjármű forgalomba helyezés

Gépjármű forgalomba helyezés

Autóvásárlásánál természetesen a kiválasztott gépjárművét forgalomba is helyezzük.
Munkafelvétel telefonon

Munkafelvétel telefonon

Szervizbejelentkezés minden márkára vonatkozóan munkanapokon 7:30 és 17 óra között a 421-8165-ös telefonszámon.
Hitel ügyintézés

Hitel ügyintézés

A Porsche Bank legjobb lízing- és hitelajánlatait kínáljuk Önnek, melyekről minden értékesítőnk pontosan tájékoztatja Önöket.
Környezetvédelmi vizsga

Környezetvédelmi vizsga

Márkakereskedésünk szervizében Ön gépkocsija környezetvédelmi (zöldkártya) vizsgáját is elvégeztetheti.
Kerék / Gumiraktározás

Kerék / Gumiraktározás

Téli- ill. nyári gumiját szívesen tároljuk, hogy ezzel is időt és fáradságot takarítsunk meg Önnek. Egyeztessen velünk a 4218-281 vagy 286-os telefonszámon.
Tartozékok, kiegészítők

Tartozékok, kiegészítők

Alkatrészraktárunk több ezer alkatrészcikket tartalmaz, a Porsche Hungaria Központi Alkatrész Raktárából történő napi szállítások pedig biztosítják a rendkívül gyors, a várakozást a minimumra csökkentő alkatrészellátást.A gyári eredeti és gyárilag felújított, rendkívül kedvező árú alkatrészek, alkatrészüzletünkben megvásárolhatók és ezekre természetesen a hazai előírásoknak megfelelő garanciát vállalunk. Bolti telefonszámunkon (4218-281 vagy 4218-286) szívesen vesszük érdeklődését.
Biztosítási tanácsadás

Biztosítási tanácsadás

Szolgáltatásainkból nem marad ki használt és újautókra a teljeskörű biztosítási és kárügyintézés sem. Biztosítási ügyintézőnk munkanapokon 7:30 és 16:00 óra között várja hívásaikat a 4218-259-os telefonszámon.
Karosszéria műhely

Karosszéria műhely

A karosszériajavító- és fényező műhelyben a biztosítókkal kötött szerződések alapján, a gyári technológiai előírásoknak megfelelően vállaljuk sérült járművének javítását.Szakembereink az importőr által indított tanfolyamokon folyamatos szakmai továbbképzésben vesznek részt, ezáltal biztosított a magas műszaki színvonalhoz igazodó javítási technológia ismerete.
Munkafelvétel

Munkafelvétel

Általános és karosszéria javításokra H-CS 7.00-18.00 és P: 7.00-17.00 óráig várják munkatársaink megrendelésüket. Szervizbejelentkezésüket munkanapokon 7:30 és 17:00 óra között a 4218-165-ös telefonszámon fogadjuk.
Csereautó

Csereautó

Gondot okoz, hogyan jusson el munkahelyére, otthonába? Ezt a problémát is megoldjuk, és a szerviz ideje alatt csereautót biztosítunk Önnek. Felvilágosítást erről is a szervizbejeletés vonalunkon kaphat munkanapokon 7:30 és 17:00 óra között(+36(1)4218-165).