Újdonság a Volkswagenről
2020.03.09.

Touareg R – A Volkswagen R plug-in hibrid modellje a maximális dinamikus teljesítményt az elektromos hatékonysággal kombinálja

Wolfsburg (Németország)/Budapest – A Volkswagen egy új, prémium kategóriájú modellel bővíti zászlóshajónak számító Touareg modellcsaládját - a Touareg R-rel *. A sokoldalú modell 340 kW-os (462 LE) hibrid hajtása innovatív keveréket kínál a szuper teljesítmény és az elektromos hatékonyság szempontjából. Megfelelően feltöltött akkumulátor esetén az új SUV mindig elektromos E-MODE üzemmódban indul a nulla kibocsátás érdekében. Az akkumulátor kapacitását úgy tervezték meg, hogy a Touareg R fedezze az átlagos napi ingázást tisztán elektromos energiával. Mint minden Touareg modell, az új R változat is alapfelszereltségként állandó összkerékhajtással (4MOTION) kerül forgalmazásra. A 4MOTION és az erőteljes hajtásrendszer (700 Nm nyomaték) azt jelenti, hogy a Touareg R-t maximum 3,5 tonnás utánfutó vontatására homologizálták. A prémium modell még az E-MODE esetén is képes megbirkózni az utánfutó engedélyezett maximális tömegével. A Touareg, mint a világ első plug-in hibrid SUV-je felszerelhető a vontatmány-asszisztens rendszerrel, a Trailer Assist-tal. És még egy elsőség: a Touareg először lesz elérhető a Travel Assist vontatmány-asszisztens rendszerrel. A prémium modell az első Volkswagen, amely 250 km / h sebességig büszkélkedik támogatott vezetéssel (automatikus hosszirányú és oldalirányú irányítás).
Bővebben
Régebbi hírek betöltése
Hiba történt. Kérjük, töltse be újra az oldalt.

Videógaléria

A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. bemutatótermei az általunk forgalmazott márkák gyáraiban kidolgozott és folyamatosan ellenőrzött elvárások alapján, önálló arculatú értékesítési centrumként épültek fel. A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. bemutatótermei az általunk forgalmazott márkák (Audi, Volkswagen, Skoda, Seat és a Porsche továbbá a Bentley importőre) gyáraiban kidolgozott és folyamatosan ellenőrzött elvárások alapján, önálló arculatú értékesítési centrumként épültek fel. Jelenleg 8 telephellyel rendelkezünk (Porsche Győr, Porsche Tatabánya, Porsche-Inter Auto, Porsche Pest, Porsche Buda, Porsche Centrum Budapest, Porsche M5, Porsche Szeged). Legyen szó használt vagy új autó vásárlásról, szakértőink gondoskodása az egész élettartam alatt figyelemmel kíséri a választott modellt.