Az új A5 Cabriolet

Nyitott a jövőre – az új Audi A5 Cabriolet már az első pillantásra magával ragad. Megjelenése még karakteresebbé vált, különösen vállöve érvényesül markánsan. Az új Audi A5 Cabrio karosszériaszerkezete a legszilárdabb a vetélytársak között, egyben piaci szegmensének legkönnyebb konstrukciója.
Audi A5 Cabriolet

Utasterének architektúrája ugyancsak meggyőző: a bőséges térkínálat és az igényes kidolgozás mellett az Ön egyéni ötleteinek is tág teret nyit. Az átfogó kínálatot olyan vonzó felszerelések teszik teljessé, mint például az Audi Virtual Cockpit, a Bang & Olufsen Sound System vagy éppen az akár harminc különböző vezetői segédrendszer.

Szalonunkban gondos, szerető gazdájára vár a képeken látható elegáns kivitelű A5 Cabrio, hófehér színre fújva. Nugátbarna bőrüléseivel és az Ambiente világításcsomagnak köszönhetően igazán elegáns megjelenést kínál meleg nyári napokon autókázáshoz, a kellemes hőérzetről pedig a háromzónás digitális klíma, valamint elöl az aktív ülésszellőztetés gondoskodik.

Technikában sem marad el megjelenésétől az autó: elektromos és fűthető első ülések, színes vezetőinformációs rendszer, parkolást segítő rendszer, komfortkulcs, tempomat, MMI navigáció plusz touch paddel, Audi-hangrendszer, Audi virtuális cockpit, LED-főfényszóró dinamikus irányjelzőkkel… Mind-mind olyan extra, mely még inkább lenyűgözővé teszi ezt az igazán impozáns autót!

Várjuk szeretettel Porsche M5 Audi-szalonunkban!