Újdonság az Audiról
2018.04.11.

Megérkezett az új A7 Sportback

Félreérthetetlen és semmi mással össze nem téveszthető – az új Audi A7 Sportback. Egyedi fénygrafika jellemezte, még karakteresebb világításától a széles Singleframe hűtőráccsal kiformált, függőleges orrkialakításán és a kupékat idéző körvonalain át egészen már-már szoborszerűen plasztikus faráig – az Audi A7 Sportback forradalmi formai nyelvezet hírnöke, egyben a klasszikus quattro-gének hordozója. Annak látványos bizonyítéka, hogy megújulásunk közepette is megőrizhetjük jellegzetes vonalainkat.
Audi A7

Az A7 Sportback utasterét két fő erénye határozza meg: sportosság és igényesség. Minden egyes részlet, anyag és dekorbetét ugyanazon kvalitatív esztétikum jegyében készül, az alapkiviteltől a design selection változatokon át egészen az S line sportcsomagig – prémium karakter, bárhová pillantunk.

Rendezett, harmonikusan integrált, és mintha egyetlen darabból öntötték volna – a nagy felbontású, 10,1 és 8,6 col képátlójú és touch response funkcióval kiegészített MMI High érintőképernyő lágyan simul a műszerfal síkjába, az őt megillető helyet biztosítva a progresszív kezelési koncepció számára. A felső képernyőn az infotainmentrendszert, míg az alsón a légkondicionálást, a kényelmi funkciókat és a szövegmegadást kezelheti a vezető.

A kívánságra rendelhető HD Matrix-LED fényszórók az A7 új és egyedülálló fénydizájnjának megtestesítői, és a digitalizáció témája jegyében születtek. Karcsú bordákkal elválasztva 12-12 világító szegmens sorakozik egymás mellett, amelyek a digitális technika 0/1 elvére ébresztenek asszociációkat.

Információ, értékesítés:

Légrádi Gábor
Audi-értékesítő
Tel.: +36 30 626 1525
E-mail: glegradi@porschem5.hu

Kramm Dávid
Audi-értékesítő
Tel.: +36 70 235 2191
E-mail: dkramm@porschem5.hu